Sign up for GEOCEN newsletter here...Print?Tell a friend about this page...Iwans bud på hvordan det er at være på øvelse med DDIV...

Det var med lidt spænding, at jeg tog med på øvelse Green Knight, da det var for første gang i 10 år, at jeg skulle på øvelse. Vi tog af sted en gråvejrs mandag formiddag med Tonny og Erik i en VW dobbelt Kabine, Christian og jeg i kontorvognen og Ryan på motorcykel. Christians blodtryk steg lidt under turen til Børsmoseskole, da det viste sig at vandet i min vandflaske var løbet ud over hans sovemadras. Jeg havde i det hele taget lidt uheldige erfaringer med vand under øvelsen: Da vi var kommet på plads ved Børsmose skole, stillede jeg min taske ind under lastbilen, så det ikke kunne regne på den. I løbet af eftermiddagen begyndte det at regne og vi spændte et par regnslag fra lastbilen hen til et par træer, så vores udrustning kunne stå i tørvejr inde under regnslagene. Men næste dags morgen fandt jeg ud af, at vandet fra regnslagene var løbet ind under lastbilen, hvor min taske stod og at tøjet havde virket som en svamp.

Ellers var det en lærerig øvelse for mig, da jeg blev inddraget i flere af opgaverne, jeg lærte bl.a. at man også skal gemme sine "Edits".    

Iwan

Written by tera06News ID: 14

Return to News Index...